Veelgestelde vragen

 

 

Tijdvoorcashen is een website met dagelijks quizvragen waar je kleine en grote geldprijzen kunt winnen. Maar kan dat allemaal zomaar? En hoe werkt dat? Veelgestelde vragen over tijdvoorcashen.

Waarom hebben jullie deze website met quizvragen?

Tijd voor Cashen heeft als doelstelling quizzen aanbieden waarmee echte geldprijzen kunnen worden verdiend en de winkans groot is. Wij hebben er daarom voor gekozen om quizzen aan te bieden waarbij - per quiz - een beperkt aantal deelnemers kan meespelen. Je hebt het in eigen hand of je wint, want het gaat om kennis, om snel kunnen zoeken, om slimheid en om snel handelen. De groep deelnemers per quizvraag is dus afgebakend. Als er teveel aanmeldingen voor een quizvraag zijn, behouden we ons de vrijheid voor om met meerdere groepen deelnemers een en dezelfde quizvraag te spelen.

 

Wat voor quizvragen hebben jullie op jullie website?
Wij hebben quizvragen over heel veel verschillende onderwerpen, zodat zoveel mogelijk mensen kansen krijgen om te winnen. Verder hebben we eenvoudige quizvragen met een enkel antwoord, maar ook worden er meerdere quizvragen gespeeld als er meer geld te winnen valt. Er zijn diverse categorieen gemaakt, zodat je al een zekere keuze kunt maken voor welk bedrag je willt spelen en in welke categorie.

Hoe vaak bieden jullie nieuwe quizvragen aan?
Op onze website zullen dagelijks quizvragen worden aangeboden, voor elk wat wils. Iedere dag zijn er dus quizvragen waar honderden euro’s te winnen zijn, maar ook quizvragen waarmee duizenden euro’s te winnen zijn. Ja, zo nu en dan kun je zelfs tienduizend euro’s winnen. Je kunt dus te kust en te keur kiezen uit de quizvragen.

Voor wie zijn de quizvragen bedoeld?
Voor wie niet? De quizvragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Bij de quizvragen met kleinere ‘winbedragen’ zullen de vragen dus ook eenvoudiger zijn en sneller op te lossen. Bij de quizvragen met grotere ‘winbedragen’ zijn de vragen moeilijker gemaakt en wordt er meer parate kennis verwacht en moet er meer moeite worden gedaan. We kunnen ons goed voorstellen dat veel verschillende mensen, qua achtergrond, leeftijd en interessen zullen meedoen. Ook bepalen iemands financiële mogelijkheden vanzelfsprekend aan welke prijsvraag iemand mee kan of wil doen. Je moet minimaal 18 jaar zijn om te mogen meespelen.

 

Hoe kan ik deelnemen?
Je kan deelnemen door het inlegbedrag tijdig aan ons te betalen. Na betaling ontvang je van ons je gebruikersnaam en speelcode, zodat je toegang krijgt tot de quizvraag van jouw keuze op de dag van jouw keuze. In de mail met de genoemde gegevens staat ook het tijdstip vermeld waarop de prijsvraag wordt gespeeld en vanaf welk moment je dus kunt meespelen.

Hoe moet ik betalen?
De betaling verloopt via iDEAL of Bancontact of een andere aangegeven manier.

 

Wat mag ik doen om een quizvraag te winnen?
Je mag overleggen zoveel als je wilt of gebruikmaken van internet als je dat wilt. Je mag ons alleen niet om het goede antwoord vragen :).

Wanneer heeft iemand een quizvraag gewonnen?
Bij iedere quizvraag geldt een speeltijd, meestal een aantal minuten. Wie als eerste het juiste antwoord heeft ingestuurd, is de winnaar. Zo eenvoudig is het. Alleen de inzenders met een 100% juist gespeld antwoord maken kans op het winnen van een prijs. De registratie van inzenders vindt plaats op het niveau van seconden.

 

Vallen de quizvragen onder de Wet op Kansspelen?
Nee, want je kunt een quizvraag alleen maar winnen door als eerste het juiste antwoord oftewel de juiste oplossing in te sturen. Het principe is simpel: de eerste met de juiste oplossing wint. Het is dus geen loterij en worden ook geen winnaars getrokken.

Wordt er ook belasting betaald?
Alhoewel onze quizvragen niet onder de Wet op Kansspelen vallen, betalen wij wel kansspelbelasting - 29% over de winnende prijzen - zodat de deelnemers een nettoprijs ontvangen als zij tot de winnaars behoren.

 

Wat gebeurt er als er te weinig deelnemers voor een quizvraag zijn?
Als er te weinig deelnemers voor een quizvraag zijn, worden de deelnemers 2 uur voor aanvang hiervan op de hoogte gebracht. In dat geval wordt de inleg binnen 5 dagen teruggeboekt aan de deelnemers.

 

Hoe wordt de betaling van prijswinnaars bekendgemaakt en geregeld?
Een uur na afloop van de quizvragen worden de winnaars bekendgemaakt aan de winnaars en op de website. Binnen 3 dagen na de quizvraag worden de geldprijzen overgeboekt naar de winnaars. Alles staat onder toezicht van een notaris.

 

Hoe is jullie prijsopbouw?
De inleg die je betaalt om deel te nemen aan de quizvraag, gebruiken we grotendeels voor de uitbetaling van de prijswinnaars. Daarnaast betalen wij 29% kansspelbelasting, zodat de prijswinnaar een nettoprijs winnen. Het overige is bestemd voor organisatiekosten en -resultaat, verbetering van de website en marketingkosten.

 

Op welke wijze is de garantie bij jullie geregeld?

Wij staan in voor een volledig eerlijk verloop van iedere prijsvraag. Wij werken samen met een notariskantoor welke de voortgang en betrouwbaarheid van de quizvragen controleert.

 

Op welke wijze is bij jullie het herroepingsrecht geregeld?

Je kunt je betaling en deelname herroepen tot 4 uur van de aanvang van de quizvraag. In geval van deze herroeping zullen we 95% van het betaalde bedrag terugboeken naar je bankrekening. De 5% kosten die wel worden berekend, zijn de kosten voor het annuleren van jouw deelname en de bijbehorende afwikkeling. Het herroepingsrecht is niet van toepassing, omdat er sprake is van een spel op een vooraf vastgesteld tijdstip en tijd. 

 

Hebben jullie ook nog een waarschuwing?

Jazeker. Het is mogelijk dat meespelen aantrekkelijk kan zijn, vanwege het kleine aantal deelnemers per quiz en daarmee de winkans groot is. Om die reden willen we je waarschuwen dat je geen geld voor meespelen gebruikt dat je eigenlijk nodig hebt voor andere zaken. Spel dus alleen met geld dat je kunt missen!