Spelinformatie

Hoe kun je meedoen? 

 

 

Stap 1 - Maak keuze voor spel 

Klik op de homepage op het te winnen geldbedrag of de rubriek van jouw keuze. Kies de dag waarop je mee wilt spelen en betaal online. 

 

Stap 2 - Ontvangst van bevestiging van deelname 

Per mail ontvang je een bevestiging van je deelname. Daarnaast ontvang je nog een tweede mail met je speelcode. Bewaar deze goed. 

 

Stap 3 - Op de dag dat je meespeelt 

Ga naar www.tijdvoorcashen.nl en klilk op "Speel spel". Je komt in de quizomgeving van Tijd voor Cashen terecht. Hier kies je voor de dag waarop je meespeelt.

 

Stap 4 - Speel de quiz

Vul je gebruikersnaam en speelcode in en vink aan dat je akkoord gaat met het Deelnamereglement. Wanneer de countdown op je scherm op 0 staat, klik je op button 'Ga door naar vraag'. Je beantwoordt vervolgens zo snel mogelijk de vraag en je verstuurt je antwoord door je unieke speelcode in te vullen en door op 'verzenden' te drukken.

 

Stap 5 - Bekendmaking van prijswinnaar 

De deelnemer die de vraag het snelst goed heeft beantwoord, wint de quiz. Binnen een uur na afloop van de quiz wordt de winnaar per mail en op de website bekendgemaakt. Binnnen 72 uur ontvangt de winnaar het gewonnen geldbedrag op zijn of haar rekening. 

 

Simpel toch? Kies nu je spel en speel mee!