Spelregels

Voor alle kennisquizzen van Tijd voor Cashen geldt een minimaal en maximaal aantal deelnemers. Een quiz zal enkel gespeeld worden bij een minimaal aantal deelnemers per quiz. Deelname is uitsluitend voorbehouden aan personen vanaf 18 jaar. 

 

Deelname aan een quiz

 

Stap 1 - Maak keuze voor spel 

Klik op de homepage op het te winnen geldbedrag of de rubriek van jouw keuze. Kies de dag waarop je mee wilt spelen en betaal online. 

 

Stap 2 - Ontvangst van bevestiging van deelname 

Per mail ontvang je een bevestiging van je deelname. Daarnaast ontvang je nog een tweede mail met je speelcode. Bewaar deze goed. 

Stap 3 - Op de dag dat je meespeelt 

Ga naar www.tijdvoorcashen.nl en klilk op "Speel spel". Hier vind je de quizomgeving. We geven vooraf het onderwerpgebied van de aanstaande vraag. Iedere dag spelen we een nieuwe vraag, precies om 19.30uur. Dan verschijnt de vraag in beeld, gedurende de tijd die ervoor staat. Mail je antwoord zo snel als mogelijk!!!! Door mee te doen verklaar je je ook akkoord met ons Deelnemersreglement.

 

Stap 4 - Bekendmaking van prijswinnaar 

De deelnemer die de vraag het snelst goed heeft beantwoord, wint de quiz. Binnen een uur na afloop van de quiz wordt de winnaar per mail en op de website bekendgemaakt. Binnnen 10 werkdagen ontvangt de winnaar het gewonnen geldbedrag op zijn of haar rekening.