Te weinig deelnemers... En dan?

Te weinig deelnemers voor een quiz.. En dan?

Voor iedere kennisquiz is een minimaal aantal deelnemers vereist om het spel door te laten gaan en het geldbedrag te kunnen uitkeren. Indien er niet genoeg deelnemers zijn voor een kennisquiz, dan zijn wij genoodzaakt de quiz te annuleren. Wij zullen dit uiterlijk een uur voor aanvang van de quiz aan de deelnemers persoonlijk laten weten. Als deelnemer ontvang je dan 99% van het betaalde geldbedrag terug dat binnen 5 dagen op je bankrekening zal worden overgemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om je speelcode te gebruiken voor een volgende quiz.

 

Grote winkans

Tijdvoorcashen.nl is een website met dagelijks diverse kennisquizzen. Per quiz geldt dat een maximaal aantal deelnemers mag meespelen. Aangezien er een maximaal aantal deelnemers geldt per quiz, wordt de winkans aanzienlijk vergroot. Bij laagste categorie is winkans 1 op 50. Het principe is simpel: de eerste deelnemer die het goede antwoord instuurt, wint de hoofdprijs. 

 

Persoonlijk contact.

Tijd voor Cashen is dagelijks bereikbaar per mail. Heb je een vraag, neem dan zeker contact met ons op. Vragen worden binnen 12 uur beantwoord. Wij doen er alles aan om het kiezen en betalen en meespelen voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.