Veilig betalen

Online geld verdienen met spelen

Tijdvoorcashen.nl is een website met dagelijks diverse kennisquizzen. Per quiz geldt dat een maximaal aantal deelnemers mag meespelen. Aangezien er een maximaal aantal deelnemers geldt per quiz, wordt de winkans aanzienlijk vergroot. Bij laagste categorie is winkans 1 op 5. Het principe is simpel: de eerste deelnemer die het goede antwoord instuurt, wint de hoofdprijs. Verder geven we de tweede en derde inzender met het goede antwoord ook een kleine prijs.


Geld verdienen met online quizzen

Tijdvoorcashen.nl staat achter de kwaliteit van alle kennisquizzen, website en uitvoeringsprocessen. Als je niet 100% tevreden bent, dan kun je contact opnemen met de klantenservice per mail.

Veilig betalen
Je kunt via onze website betalen door middel van iDeal. Tot 48 uur voordat de het spel wordt gespeeld, kun je ook per bank betalen. Hou wel zelf in de gaten of je op tijd bent. Als je geen inloggegevens hebt ontvangen, is je betaling niet tijdig ontvangen!


Thuis online spelen om geld

Er is dagelijks bereikbaarheid per mail voor vragen. Vragen worden binnen 12 uur beantwoord. Met al je vragen kun je contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om het kiezen en betalen en meespelen voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.

Te weinig deelnemers.. en dan

Als zich te weinig deelnemers inschrijven voor een kennisquiz?, dan wordt de kennisquiz uiterlijk een uur voor aanvang geannuleerd en dan wordt 99% van de inleg terugbetaald aan de deelnemers die zich wel hebben aangemeld.

Snel online geld verdienen met je kennis
Wij betalen de gewonnen prijzen binnen 72 uur uit via de bij ons bekende bankrekening van de winnaars. Het uitbetaalde bedrag zal ten alle tijden een nettobedrag zijn aangezien Tijd voor Cashen de kansspelbelasting voor haar rekening neemt. Je kunt ermee rekening te houden dat het om een nettoprijs gaat, omdat wij de kansspelbelasting (29%) al hebben betaald.

 

Speel online mee, zo vaak als je wilt

Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Er worden meerdere gespeeld, 7 dagen per week.. Wel waarschuwen we je rekening te houden met je financiële mogelijkheden en niet geld in te leggen dat je niet kunt missen.